Kamera Express

Na lang wachten in de winkel eindelijk aan de beurt. Veel te weinig personeel aanwezig voor het aantal klanten. Wij wisten wat wij wilden, dus dat scheelde veel tijd. Maar ondanks dit voelde wij ons opgejaagd. Het is dat wij een paar dagen later op vakantie gingen en het toestel meteen wilde aanschaffen, anders waren wij weg gegaan. Kreeg een cameratas die wel goed zou zijn voor het toestel, maar niet een vergelijking om tot een keuze te komen. Achteraf hadden wij daar toch graag wat meer van gezien. Dus we hebben ons op laten jagen. Na betaling geen factuur via mail ontvangen, na telefonisch contact wat erg goed was,werd er contact met ons opgenomen door de winkel. met 1000 x excuus werd de factuur die niet meer in het systeem stond toch opnieuw opgemaakt. Dit voelde toch erg slordig en zal met de enorme drukte te maken hebben gehad, maar toch!

Er werd nadat wij telefonisch contact hebben opgenomen adequaat gereageerd. Maar gezien de omstandigheden mogen we dit dan ook wel verwachten. Aankoop was op de 27e en de bon staat nu op de 28e. Terwijl de pinbon op de 27e staat.

Scorekaart voor Kamera Express