Azerty

Ik heb bij Azerty een Ryzen systeem samengesteld. Omdat Ryzen nog al een bitch is mbt ram, een mail aan gewaagd en daar heel snel en duidelijk advies gekregen. Uiteindelijk dan maar voor iets trager (CL16 ipv CL14) geheugen gekozen, omdat ik graag 2 ram sloten vrij houd voor eventuele toekomstige uitbreidingen.

Op 22 december besteld, en 23 december in huis. In verband met de kerstdagen die voor de deur stonden, en eventuele drukte/onderbezetting aan hun kant, totaal niks op aan te merken. Gewoon netjes binnen 24 uur besteld en geleverd. Ook geen mankementen, alles netjes verpakt en beschermd in 1 grote doos. Gewoon top.

Zoals ik hierboven al beschreven heb, heb ik een mail naar ze gestuurd omdat ik niet zeker wist of mijn ram zou werken of niet (stond niet op de QVL , maar het zelfde ram in een kit van 4x4 ipv 2x8 wel). Ze wisten het ook niet zeker, ik kon het uiteraard proberen, maar heb toch maar voor save ipv sorry gekozen.

Scorekaart voor Azerty