AlgemeenZoals ik eigenlijk gewend ben van Azerty is ook deze keer de bestelling voorbeeldig gelopen. Ik had twee SSD's nodig die bij Azerty nagenoeg het goedkoopst waren én in Raalte op voorraad waren ook nog eens.
No-brainer dus, samen besteld en inderdaad, ondanks de problemen door drukte door de feestdagen bij PostNL, precies op tijd geleverd. De track&trace code die via de mail binnen kwam was makkelijk te volgen en klopte als een bus.
Bestellen is zeker via de Pricewatch alhier een fluitje van een cent maar ook via de eigen website is het erg simpel bestellen en betalen op zo'n beetje alle mogelijke manieren is erg simpel. Mocht je de gewenste artikelen niet kunnen vinden is daar altijd nog de mogelijkheid hulp in te roepen van een medewerker welke met je mee zoekt naar de gepaste oplossing.
Kortom, het is niet de eerste keer dat ik bij Azerty heb besteld en het is ook zeer zeker niet de laatste keer geweest. Ik kan Azerty dan ook zeer zeker aanraden op elk denkbaar vlak: bestellen, betalen of verzenden, allemaal een hele dikke voldoende en ronduit voorbeeldig te noemen.
Ik zei het hierboven al, stipt op tijd ondanks de drukte bij de posterijen. Track&trace code via de mail ontvangen zodat je de bestelling kunt volgen en je een idee hebt wanneer je PostNL aan de deur kunt verwachten.
Verpakking was in mijn geval in een soort van kartonnen envelop waar de twee doosjes van de SSD's inzaten. Aangezien ik voor de bestelling aan de deur mijn hnadtekening moest zetten is het aangetekend verstuurd, wel zo fijn als een stukje zekerheid dat een ander op een ander adres niet jouw bestelling in ontvangst neemt.