AlgemeenOp zaterdag bestelling geplaatst en daarna direct melding gekregen dat deze op maandag geleverd zou worden en dat ik de morgen van afleveren een bericht van DHL kon verwachten.
Maandag helemaal niets ontvangen (geen bericht en geen pakket), maar omdat we in de feestdagen zitten op dinsdag via contactformulier om een statusupdate gevraagd. Einde van de dag nog geen bericht, dus toen maar via Facebook gevraagd. Uur later het bericht dat de webcare me niet kan helpen, maar dat e er de volgende morgen op terugkomen.
De volgende ochtend krijg ik (na opnieuw vragen) om 11:45 het bericht dat het pakket blijkbaar kwijt is bij DHL en ze een onderzoek gaan starten. Ik vraag of ze me wel alvast het Track & Trace nummer kunnen sturen, maar daar reageren ze niet op.
Na wat aandringen bieden ze aan het product op donderdag te verzenden, zodat ik het vrijdag heb. Als ik zeg dat ik het dan beter direct in de shop kan bestellen, is het ineens toch nog mogelijk het dezelfde dag te verzenden.
Uiteindelijk krijg ik woensdagavond een mail van BCC met Track & Trace van de nieuwe verzending, en wordt het pakket ook op donderdag afgeleverd.
Zal er dus niet opnieuw bestellen, omdat de communicatie die ze afgeven niet klopt en je zelf via een trage webcare moet proberen het probleem opgelost te krijgen.
De levering was drie dagen later dan gecommuniceerd en ik heb sterk het gevoel dat ze hun eigen fouten bij DHL in de schoenen probeerden te schuiven.
KlantenserviceReageren blijkbaar niet op vragen via contactformulier, zijn erg traag bij communicatie via Facebook (meestal meer dan een uur). Klantenservice is 's avonds wel online, maar kan dan blijkbaar niets inzien. Heb het gevoel dat ze niet eerlijk zijn in communicatie.