AlgemeenVrijwel al mijn bestelling bij Azerty zijn helaas te laat geleverd. Misschien niet elke keer door het toedoen van Azerty, maar het is wel vervelend.
De klantenservice is doorgaans erg behulpzaam.
Bij het samenstellen van mijn nieuwe pc heb ik 3 keer een product bij Azerty besteld. In het geval van alle 3 bestellingen waren er problemen met de levering. Uiteindelijk heb ik de producten wel ontvangen, maar soepel ging het niet.
Het is goed mogelijk dat niet alle verlate verzending het resultaat waren van het handelen van Azerty, maar de onderdelen die ik bij andere sites heb besteld waren er binnen het aangegeven tijdsbestek.
Bij de laatste bestelling heb ik geen contact opgenomen met de klantenservice, maar gebaseerd op eerdere ervaringen vertrouw ik erop dat het net zo adequaat zou worden afgehandeld.
Goedenavond,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen