ALTERNATE.nl

De bestelling is snel geplaatst, de website is redelijk overzichtelijk.
Betaling is geen probleem. De terugkoppeling hierover is ook netjes.

Producten waren snel leverbaar deze snel ontvangen. Netjes en verzorgt verpakt.

Ervaring bestelling bij Alternate (time-line van 13-11-2017 t/m 21-12-2017)
• Op 11 november bij Alternate een upgrade set gekocht (ALTERNATE Upgrade Kit X299 Aorus Gaming / i5-7640X / 8 GB) kosten 399 euro.
• Op 15 november ontvangen. Ondanks dat het setje werkte na inbouw, helaas na een koude start (langer dan 1 uur uit) werkte deze niet meer.
• Op 18 november gebeld en de set terug gestuurd.
• Op 21 november gevraagd naar ontvangst.
• Op 23 november bevestiging ontvangst en getest bij Alternate en niks gevonden alles werkte.
• Op 25 november wederom zelfde setje ontvangen en je raadt het al, bij inbouw werkte het na koude start niet meer (meer dan 1 uur uit).
• Weer gebeld op 28 november, weer retour met het verzoek dat als er getest wordt of er met mij contact opgenomen kan worden, dit ook schriftelijk aangegeven bij het terug gestuurde setje.
• Op 1 december bevestiging ontvangst
• Op 2 december aangegeven dat ik het setje niet meer retour wil.
• Op 6 december ontvang ik wederom een mail dat het getest is. Weer gebeld dat ik het setje niet retour wil maar mijn geld terug wil.
• Eind van de dag (6 december) ontvang ik weer een mail dat er weer “een product” naar mij gestuurd is. Weer gebeld dat ik aangegeven had dat ik het niet retour wil maar mijn geld terug wil. Bij dit telefoongesprek is aangegeven dat ik wanneer ik het ontvangen heb weer terug kan sturen omdat er een fout is gemaakt en dat ik mijn geld terug krijg.
• Op 7 december “product” ontvangen van Alternate, blijkt dat het geheugen is bestemd voor een andere klant?
• Op 8 december het verkeerde product (geheugen voor andere klant) terug gestuurd. Alternate merkte hierbij op dat ze een fout hadden gemaakt maar dat het geld pas terug gestort kon worden als het geheugen weer in hun bezit is
• Op 9 december weer gebeld omdat ik bericht had ontvangen van PostNL dat het geheugen is aangekomen bij Alternate.
• In dit telefoongesprek werd aangegeven dat ze het product hadden ontvangen maar dat het nog langs de afdeling logistiek moest voor controle en dat hierna pas het geld terug gestort kon worden
• Na dit telefoongesprek ontving ik van Alternate dan ook een creditnota
• Nu denk je het komt nu goed, maar nee op 13 december krijg ik bericht van Alternate dat er een nieuwe upgradeset naar mij is verstuurd bestaande uit: 1 x GSEGQ01 GiBy X299 Aorus Gaming i5-7640X + 8GB, terwijl ik heb aangegeven dat ik mijn geld terug wil en dit is ook door alternate bevestigd in de vorm van de creditnota.
• Op 14 december weer gebeld dat ik niet het upgradesetje wil maar mijn geld. Weer aangegeven door Alternate dat ze een fout hebben gemaakt.
• Op 15 december weer het upgradesetje terug gestuurd.
• Op 18 december is het upgradesetje door de afdeling logistiek van Alternate ontvangen.
• Op 20 december gebeld met Alternate wat de status nu is en wanneer ik mijn geld kon verwachten. In dit telefoongesprek is aangegeven dat het geld terug gestort is en dat ik het binnen enkele dagen kon verwachten. Op de vraag wat deze enkele dagen inhoud werd er geantwoord dat dit binnen 14 werkdagen plaats zou kunnen vinden.
Om deze Alternate bestelling en afhandeling toch enigszins positief te eindigen, ik heb op 21 december mijn geld terug ontvangen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl