AlgemeenIk heb op een zaterdag een Inter-Tech IPC 4U-4088-S bestelt. Tot mijn verbazing kreeg ik op zondag avond al de melding dat mijn pakket aan de post was overgedragen en dat dit maandag zou aankomen. Daadwerkelijk is deze die maandag middag in ontvangst genomen.
Ik was in de overtuiging dat mijn bestelling pas op maandag in behandeling werd genomen en dinsdag uitgeleverd. Was zeer blij verrast met deze snelle levering.
De verpakking van de verzendingen die ik heb mogen ontvangen dusver waren altijd prima in orde, indien nodig met extra luchtzakjes opgevuld zodat de spullen niet door de verzenddoos heen vliegen.
KlantenserviceIk had een keer een J4205-ITX bestelt met geheugen, bij testen wilde deze telkens niet door de BIOS/UEFI kwam en vermoedde de boosdoener als RAM, heb vervolgens extra RAM bestelt en wederom zelfde probleem. Na een super afhandeling van de RMA op het moederbord heb ik een vervangende gekregen, deze wilde wel probleemloos starten met de zelfde RAM modules en deze loopt nu als een zonnetje als Car-pc.
Dus een tevreden klant hier!