Kamera Express

Deze review heeft betrekking op de Kamera Express vestiging in Utrecht en niet op de keten in het algemeen. De winkel en haar personeel voelden helaas een beetje aan als een verlenging van de website in plaats van als fotovakzaak. De selectie aan camera modellen in de vitrine was beperkt en ik mocht op aanvraag andere modellen die op voorraad waren niet bekijken en vergelijken. Verder heb ik - ondanks een dure aankoop - geen kop koffie aangeboden gekregen, geen uitleg over lopende cashback en garantie acties, geen kleine toegift, alleen de vraag of ik voor 350 euro nog een verzekering wilde kopen. Teleurgesteld in de service heb ik de camera - wegens de goede prijs - toch aangeschaft maar zonder verzekering en accessoires. Overigens ben ik wel erg tevreden met eerdere ervaringen in andere filialen van Kamera Express en met haar snelle klantenservice. Utrecht kan ik echter alleen aanraden als "pick-up point".

Scorekaart voor Kamera Express