Max ICT B.V.

Leveringsinformatie op website klopt niet. Op website staat netjes voorraad en levertijd. Op basis hiervan besteld. Echter blijkt dat dit niet klopt en de bestelde producten nog steeds niet verzonden kunnen worden.
Voor een product zag ik de prijs met meer dan 20% omhoog gaan en na een paar dagen weer omlaag.
Chat service met de website werkt niet. Heb al 3 keer de chat service een uur open gehad en ja ik blijf ook niet telkens op dat schermpje kijken om te kijken of er iemand eindelijk reageert. Het is van de 3 keer, wel 1 keer gelukt om een medewerker bij de chatvenster te zien. Ik zou zeggen schaf dit gewoon af als het toch niet werkt en er niet genoeg personeel aan zit.

Levertijd op website klopt niet. Ik heb 2 producten met 2-3 dagen levertijd besteld. Na 1,5 werkweek nog steeds niet uitgeleverd. Max ICT werkt met externe leveranciers. Blijkbaar als een order naar een externe leverancier gaat kunnen zij dit niet goed meer volgen. Mijn order staat al een meer dan een week op status afgehandeld. Maar dit betekent intern afgehandeld en moet je maar afvragen wat er verder aan de hand is bij de externe leverancier.

Slecht. Meerdere malen klantenservice gebeld over de status van mijn levering. Elke keer zou ik terug gebeld of gemaild worden. Nooit een e-mail/telefoon gekregen. Moet er zelf maar elke keer achter aan gaan.
Daarnaast zit er ook een lange wachttijd op de klantenservice via telefoon.
En werkt de chat service niet.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops