MediaMarkt

Betaling ging snel. Uitzoeken was duidelijk en overzichtelijk. Het was black Friday. Op een andere site lag alles plat. Hier niet.
Maar hieronder begon de verdere ellende

We bestelden een stofzuiger (op black friday) nergens stond aangegeven dat het langer zou kunnen duren. Na 4 dagen te hebben gewacht. Werd voor het eerst de drukte benoemd als langer moeten wachten. Maar de volgende dag zou het product in huis moeten zijn. Dat gebeurde NIET. Weer gebeld, mogelijk was het artikel online uitverkocht. Maar mijn bestelling moest al klaar staan.. TNT post kreeg de schuld zij zouden slecht ophaal en leverbeleid hebben (overigens kreeg de klantenservice elke dag een ander smoesje en onzinverhaal mee van hogerhand wat ze de klant mochten vertellen, een medewerkster versprak zich door te zeggen)
Maar goed, dag erna weer niks, kreeg ik inderdaad een mailtje product uitverkocht, of ik akkoord ging met een duurder exemplaar zonder meerprijs. Dat deed ik. Eindelijk klaar met deze kastje naar de muur praktijken. Na 8 dagen eindelijk bestelling binnen en wat gebeurd er hebben we bestelling nummer 1 in huis. Weer gebeld dat bestelling 1 zou zijn geannuleerd door de klantenservice en bestelling 2 was toegezegd. Helaas was dit op zaterdag en was de afdeling retouren op hoofdkantoor afwezig. Op maandag bericht terug dat ze inderdaad bestelling 2 moesten leveren. Of ik hem zelf wílde bestellen, de eerste levering terugsturen en dan terugreageren welke 2 bestelnummer tegen elkaar moesten worden weggestreept om op het afgesproken bedrag te komen wat zij zouden retourneren. Dit is gelukkig snel goed gekomen.

Al met al een ervaring die ik niet van mediamarkt gewend ben.
Communicatie met klanten is een verbeterpunt. Eerder inspringen op mogelijke hindernissen. Transparantere feedback naar klant. Wat is ECHT de reden van niet leveren.

Lange wachttijden, niet eerlijke antwoorden van de medewerker. In plaats van echt te noemen wat er mis gaat mogen ze niets zeggen en de schuld ergens anders zoeken.
Heb ook eerlijk tegen sommigen gezegd; "jij kan er niks aan doen dat mijn pakket er nog niet is, maar ik zou het erg waarderen als iemand mij eens eerlijk kan zeggen wat nou echt de status van de bestelling is." Waarop 1 iemand zich versprak en zei; "Dit is wat wij vandaag tegen de klant mogen zeggen" wat dus helemaal niet waar was wat zij mocht zeggen.
Ben wel klantvriendelijk geholpen, maar info en waarheid was slecht

Scorekaart voor MediaMarkt