Azerty

Garantie buiten de garantie,
Na een zeer moeilijk te defineren probleem te hebben met het RAM van een van mijn computers zijn we na 2 en een half jaar er achter gekomen dat er een fout zich bevindt in het RAM en hoogst waarschijnlijk veroorzaakt wordt door het moederboard die iedere nieuwe Ram Strip corrupt.

Ondanks dat we buiten de garantie periode contact hebben opgenomen met Azerty, hebben ze 110% service verleend door ons Ram te testen, de fouten te detecteren, en nu ook zonder enkele kosten een nieuwe set Ram toe te sturen. Nu testen ze ook het moederboard, just in case onze hypothese klopt.

Dit is niet de eerste keeer dat ik buiten garantie periodes een volledige service van Azerty heb gekregen dus ik bestel tegenwoordig alles bij azerty, geweldige winkel, goeie prijzen, en geweldige service waar ook de kennis bij aanwezig is.

Altijd duidelijk en zo snel als mogelijk. soms binnen enkele dag en anders via leveranciers binnen de week geleverd. Kortom Top

Altijd snel en duidelijk antwoord. en bij onduidelijkheid gelijk even iemand er bij die het juiste antwoord kan geven

Scorekaart voor Azerty