Algemeen2 grootformaat printers aanbieden, met een iets andere prijs (rond de 600,- exclusief btw). Eerst wordt er 3 dagen na mijn bestelling middels een creditfactuur mij duidelijk gemaakt dat er iets mis is met mijn bestellen (hoezo, gebrek aan communicatie?). Dus ik neem contact op en er wordt mij doodleuk verteld dat de printer niet meer op voorraad is bij hun leverancier (voorraad stond op: 9 toen ik bestelde). Goed, foutje kan gebeuren. De oplossing zou zijn dat ik de iets duurdere variant zou nemen (30,- duurder), want die zou wel op voorraad zijn (voorraad stond op 13).
Via de mail wordt mij dit duidelijk gemaakt waarna ik direct terugmail dat ik akkoord ga en graag de factuur voor de bijbetaling zie verschijnen. Één dag later heb ik nog steeds geen reactie en zie ik de printer ook niet meer op de site staan. Ik bel er zelf weer achter aan en er wordt mij doodleuk verteld dat die printer ook niet meer op voorraad is bij de leverancier van de lage prijs, maar dat ik hem wel kan kopen voor 200,- meer.
Kortom, er wordt niet gecommuniceerd en de voorraad voorspelling klopt van geen kant. Bij deze, koop NIKS bij MAX ICT B.V., het kost je alleen maar frustraties.
Ja, ze zijn vriendelijk, maar daar is ook alles wel mee gezegd.