AlgemeenDe website laat de specificaties van de bestelde laptop zien. Dit is verder prima.
Het bestelproces verliep redelijk, het is alleen jammer dat ik geen password manager kan gebruiken voor de invoer van het wachtwoord. Het mailadres en wachtwoord moeten dus beide met de hand tweemaal ingevoerd worden.
De algemene beoordeling is uiteindelijk slecht, zie de onderbouwing over de verzending hieronder.
Staples belooft de volgende dag te leveren als de bestelling voor 17:00 is geplaatst. Ik heb op donderdag om 16:15 een bestelling geplaatst en om 18:31 een bevestiging ontvangen met de informatie van GLS.
De status van de verzending kan vervolgens niet worden opgevraagd in het systeem van GLS. Na vrijdag de hele dag thuis te hebben gezetten om op het pakket te wachten heb ik gebeld met Stapples, hieruit blijkt dat het pakket gisteren niet is verzonden door een kerstfeest.. De medewerker wist mij te informeren dat het pakket de volgende werkdag (maandag) wordt bezorgd.
Vind het erg knullig dat een kerstfeest de dienstverlening op deze wijze verstoord en dat hierover niet proactief wordt gecommuniceerd naar de klant toe. Ook jammer dat er alleen op werkdagen wordt bezorgd.
Inmiddels de laptop teruggestuurd. Deze zou op vrijdag 29 november 2017 worden opgehaald volgens de medewerker.. Dat kan natuurlijk niet als het al december is..
Anyway, vrijdag 29 december is het product door GLS opgehaald. Ik zou binnen 10 werkdagen het geld terugkrijgen, het is nu 26 januari en ik heb nog steeds het geld niet terug.