Coolblue.nl

Externe 2TB HDD voor de PS4 besteld. Dag later krijg ik het pakketje. Zit er geen HDD in, maar een thermometer/hygrometer.

De orderpicker was aan het slapen. De doos met nieuwe 'rits'sluiting is overigens irritant als je wat moet retourneren.

Contact opgenomen met CoolBlue via FB messenger. Guess what; ik moet EERST de thermometer retour sturen en krijg dan pas een HDD toegestuurd. Moet ik dus tijd stoppen om 'm naar een PostNL-punt te brengen. Dan gaat het weekend er overheen en ontvang ik ongeveer een week later na bestelling mijn harde schijf. Krijg wel een voucher van 10 euro voor het ongemak.
CoolBlue maakt een fout en ik als klant ben de gebeten hond. Mijn juiste artikel krijg ik mede door het weekend ongeveer een week later dan besteld.
Iets anders is volgens de medewerker en zijn supervisor niet mogelijk. Ik denk dat als zoiets gebeurd je above and beyond moet gaan om de klant tevreden te stellen.
Wanneer maak je mij tevreden? Als je direct de schijf afstuurt, zodat ik 'm morgen in huis heb. Die thermometer komt daarna wel terug.
CoolBlue kiest ervoor om de klant te benadelen en laat 'm extra lang wachten op zijn artikel. Ja, ik mag 'm nogmaals bestellen en dan de dubbele terugsturen.

Ik kocht altijd graag bij CoolBlue omdat de service bijzonder goed was, al betaalde je er wel wat extra voor.
Vanwege deze wanservice besloten om even klaar te zijn met CoolBlue. De originele bestelling dan ook geannuleerd, ik bestel 'm wel bij BOL, dan heb ik 'm morgen in huis
en op dit moment gun ik het BOL meer dan CoolBlue. Hopelijk is dit incidenteel, want dit gaat ze klanten kosten en ik bestelde er toch echt met enige regelmaat
vanwege de goede service. Service die nu niet meer hoog in het vaandel staat, hoewel ze dat wel zo proberen te laten overkomen.

Beste JK,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de collega in het magazijn heeft zitten slapen tijdens het inpakken van jouw pakketje. Dit is natuurlijk niet wat je van Coolblue mag verwachten. Daarvoor bieden wij jouw ons excuus aan.

Omdat jij hiervan niet de dupe mag worden, willen wij graag jouw gegevens ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl Wellicht kunnen wij toch nog iets voor je betekenen.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl