AlgemeenIk heb bij Azerty een 1080 kaart besteld vanwege de hoge klantbeoordeling en scherpe prijs (Alternate was het alternatief, maar had vaak niet al te beste beoordelingen). Het product was makkelijk te bestellen en werd zoals aangegeven in 3 werkdagen bezorgt.
VerzendingIn het eerste oogopslag was er een keurige onbeschadigde doos geleverd. maar bij het opendoen van de eerste doos, bleek een beschadigde doos(duidelijk een flinke klap geweest) er in te zitten. in deze doos zat de doos met videokaart die door (waarschijnlijk) dezelfde klap er ook beschadigd uitziet. De kaart zelf leek wel onbeschadigd in het eerste oogopslag en functioneert op het moment van schrijven gewoon naar behoren. Toch ben ik hierdoor wat sceptisch geworden om nogmaals een bestelling te plaatsen in de toekomst bij Azerty.
Klantenservicekeurig antwoord gekregen via facebook op de vraag waarom de bestelling op website nog op "wacht op betaling" stond terwijl ik direct met ideal had betaald. Had er gewoon mee te maken dat het item bij de leverancier vandaan moest komen.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen