AlgemeenMonitor gekocht met een levertijd tussen 4-7 dagen terwijl er 12 op voorraad zijn. Prima. Ga ik mee akkoord. Krijg ik na mijn bestelling een mail met een verwachte leverdatum van 11 december. Dat valt buiten de maximale aangeven 7 dagen dus ik neem contact op met MAX ICT.
Ik geef aan dat ik hem liever kom ophalen (wat overigens ook een optie is) als het werkelijk zo lang duurt of dat ik tegen extra betaling hem eerder toegestuurd krijg. Ik kreeg netjes een antwoord dat ze erachteraan zouden gaan wat mogelijk is en erop terug komen. Erg fijn. Maar als ik dan niks meer hoor en de eerst volgende mail is dat mijn orderstatus is veranderd met verwachte leverdatum 11 december naar verwachte leverdatum 11 december voel ik me genaaid.
Dat een klein bedrijfje niet snel kan bezorgen snap ik maar geef dan geen andere datum aan op de website als je een bestelling doet. En als je er dan 12 op voorraad hebt en ik heb een verzoek waar je niet op terug komt, zoals beloofd. Ik kan niet anders dan hier erg negatief over zijn.