AlgemeenHet was gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, wel merkte ik dat bij andere versies van het product dat ik kocht soms de verkeerde afbeeldingen stonden. Daarnaast was de Omschrijving van het product incompleet. Daarom raad ik aan om altijd het EAN nummer te controleren. Verder verliep de communicatie heel goed. Als enigste minpunt was wel de verpakking behoorlijk beschadigd. Het product zelf is wel prima en voor een mooie prijs.
VerzendingEenmaal het pakketje thuis open gemaakt bleek er wel ontzettend ruw mee omgegaan te zijn tijdens de verzending. Ik heb nog nooit een product geopend waarbij de verpakking aan meerdere kanten zo heftig beschadigd was. Er zaten veel grote gaten, die waarschijnlijk zijn ontstaan doordat het product de verpakking meerdere malen hard geperforeerd had door verschuiving. Gelukkig zo ver ik kan zien heeft het product zelf er niet veel mee geleden, het is namelijk van metaal. Verder weet ik niet of dit door Max ICT zelf komt of door de levering vanuit de fabrikant.
KlantenserviceEr werd goed gecommuniceerd over de levering, deze was eerst verwacht op vrijdag (woensdag avond bestelling geplaatst), deze werd uiteindelijk helaas over het weekend heen getild. Ben verder altijd netjes geholpen, daarnaast is het ook handig dat ze een live chat hebben, ik werd ook via de live chat snel geholpen.