AlgemeenOp maandag een wasmachine besteld. Levertijd "1-2 dagen" staat aangegeven op de site. Woensdag wordt duidelijk dat de bestelling nog niet verwerkt is en er kan niet aangegeven worden wanneer dit wel gebeurt. Dit nadat de klantenservice mij dinsdagavond bezwoer dat het woensdag geleverd zou worden. Er wordt gewoon gelogen
VerzendingDe beloofde levertijd wordt bij verre na niet gehaald. Geen communicatie en geen compensatie.
KlantenserviceMaandag besteld. Dinsdag klantenservice gebeld. Die kan niks zeggen over de verzending, het kon een paar dagen of een paar weken duren (let wel, het gaat om een wasmachine, die kan je niet een paar weken missen). Ten tijde van bestelling werd op de website aangegeven dat de levertijd 1-2 dagen zou zijn.
Toen ik zei dat ik dan een andere ging bestellen werd ik even in de wacht gezet. 10 seconden later werd mij verteld dat ze "zojuist een bericht van het hoofdkantoor had gekregen dat mijn bestelling morgen geleverd wordt". Jajaja, daar houden ze zich om 22.00 uur 's avonds op het hoofdkantoor mee bezig. Volgende dag niks gehoord en elders (bij AO.nl) een wasmachine besteld. Wat een drama dat MediaMarkt zeg. Niet leveren, geen compensatie en een liegende klantenservice. Als dit is hoe het gaat bij de bestelling, wat moet er dan wel niet gebeuren als je een probleem met garantie/defect hebt?!