AlgemeenHad hier een LG OLED B6 gekocht op 25 november . Op het eerste gezicht kreeg ik geen orderbevestiging . Deze kreeg ik binnen in mijn SPAM mail. Dus als je iets koopt bij deze winkel (Orderbevestiging komt via gmail in je spam terecht ) Een paar uur later kreeg ik een mail van Hofma dat de B6 van LG niet meer op voorraad was en dat ze een (Exclusieve aanbieding voor mij hadden , en dat was dat ik voor 150,00 extra een LG OLED C7 kon krijgen, De 2017 model. Te mooi om waard te zijn . Uiteindelijk toch akkoord gegaan met de bijbetaling . Heb dus het LG OLED C7 model voor 1645 gekocht nieuwprijs is nog steeds 1999,00 !
Ik heb dus een mail terug gestuurd dat ik een bijbetaling wilt doen van 150,00 . Ik kreeg maar geen mail terug , dus toen maar gebeld. Ze zeiden dat ze de link om de betaling te doen zouden sturen. Dit gebeurde 5 minuutjes nadat ik de telefoon had opgehangen. En ik kreeg ook meteen de factuur/garantie voor de tv.
Betaling gedaan en daarna werd het weer eventjes stil. Heb een paar keer gebeld met ze om te vragen hoe het zit met levering etc. (Aardige meneer aan de telefoon trouwens ). Zij hadden het heel druk want black friday was bezig en ze hadden heel veel tv´s verkocht dat weekend. Dit was te begrijpen dus gewoon geduld hebben.
Op 4 december kreeg ik een mail van Euronics dat mijn bestelling was verzonden en diezelfde dag kreeg ik nog een mail van Dynalogic dat ze de tv kwamen brengen op 5 december .
Al met al een positieve ervaring met HOFMA.
Verzending is niet helemaal gegaan zoals bedoeld. Want de koerier had pech gekegen met zijn busje. Dit is totaal te begrijpen .
Ze kwamen een half uur later dan de tijdvak die zij hadden aangegeven.
Klantenservice is helemaal top. Je word heel vriendelijk te woord gestaan en er word geluisterd je.