AlgemeenDe website is prima en je kan duidelijke info vinden en je producten selecteren. Afrekenen gaat ook prima. Binnen je eigen omgeving kan je je orders/facturen zien. Helaas blijkt dit niet goed een afspiegeling van de werkelijkheid (verder bij klantenservice).
VerzendingVolgens mij werkt Max-ICT met een complexe logistiek vanuit diverse magazijnen/toeleveranciers en ze krijgen dat niet goed op orde. Mijn orders waren op 1 onderdeel na op voorraad, maar de geschatte levertijd liep er uit. Ook wordt er om onduidelijke redenen gewisseld tussen transporteurs.
Het uitsturen moet relatief vroeg op de dag (<16:30), daarna geen actie meer. Mijn zending werd wel pas laat in de avond afgehaald (21:30) dus waarom dit gat niet benut kan worden is niet duidelijk.
Op zich staan ze je wel vriendelijk te woord en lijken echt actie te ondernemen om je te helpen. Helaas komt daar weinig van terecht, want na meerdere keren contact bleek er niets gedaan te zijn. Het lijkt erop dat hun order systeem ook weinig opties bied om tussen door aanpassingen te doen. Ik wilde een onderdeel wat moeilijker leverbaar was dan gedacht annuleren, maar dit bleef in de lopen order openstaan en kon niet gewijzigd worden. Mijn orderhistorie is dus ook vreemd met onderdelen die ik niet gehad heb.
Het wel toezeggen van zaken maar niet daadwerkelijk opvolgen vind ik niet netjes. Ik heb daardoor 5 keer moeten bellen om een bestelde order daadwerkelijk te laten versturen. Uiteindelijk heeft het 9 dagen geduurt voordat ik een zending binnen had, itt de 1-3 dagen geschatte tijd. Lag ook gedeeltelijk aan GLS en de drukkere tijd.