AlgemeenIk had in het verleden al een goede ervaring opgedaan met Azerty en voor mij was het uiteraard vanzelf sprekend dat ik hier weer ging bestellen. Driftig alles besteld en bestelproces ging lekker vlot, geen gedoe. Hoppekee pinbetaling ok en alles is geregeld......totdat je er achter komt iets te hebben besteld wat je nog hebt liggen in een la.....ow shit....wat nu, gauw bellen en daar aan de telefoon door een aardige jongedame geholpen, alles uitgelegd en zij kon de order nog pauzeren, het teveel bestelde artikel er tussen uit laten halen en order weer verder laten gaan, geld wordt netjes teruggestort op mijn rekening.
Artikelen worden de dag erna netjes geleverd en alles is goed verpakt. Niks op aan te merken. Azerty staat voor klantvriendelijkheid, betrouwbaar en houden de prijzen mooi scherp. Mijn favoriete webwinkel.
Stevige doos gevuld met ruime beschermplastic luchtkussentjes. En gewoon de volgende dag (Zaterdag) geleverd.
KlantenserviceZoals ik al zei, erg hulpvaardig en klantvriendelijk en dat voor een order die ik op een vrijdagmiddag plaatste om 16:00 uur.