Belsimpel

Helaas heb ik al drie vervangende refurbished iPhone 6S toestellen van Belsimpel.nl ontvangen die ''A-Klasse'' zouden moeten zijn ofwel: ''Zo goed als nieuw".

Helaas is geen enkele van de ontvangen toestellen zo goed als nieuw. De eerste was overal zwaar bekrast rondom, Tweede toestel had krasjes, een losse home button met speling en mijn derde ontvangen toestel valt 24u later elke keer uit en reageert nergens meer op.

Cosmetisch zijn alle refurbished toestellen die ik heb ontvangen, ook allemaal duidelijk gebruikt.

Helaas ben ik al bijna een MAAND aan het wachten voordat ik eindelijk een bruikbare telefoon heb!

Belsimpel stuurt pas elke keer een nieuwe telefoon als ze het defecte toestel hebben ontvangen. Reken dus elke keer wachten, post vertraging en miscommunicaties van belsimpel mee en je hebt hier de duidelijke reden waarom het allemaal zo lang moet duren.

Belsimpel is tevens heel moeilijk te bereiken, op mijn emails word vaak niet gereageerd, bel ik dan later op dan krijg ik te horen dat het wel is gelezen maar niks mee is gedaan.

Omdat ik ook (telefoon die besteld is is elke keer defect) geen andere oud abonnement heb, heb ik hoge kosten om elke keer weer belsimpel te bellen en te wachten in een lange wachtrij.

Tevens was mij beloofd het 3e toestel handmatig te controleren voordat het werd verzonden, helaas is dat niet gedaan want de telefoon zat nog in de originele factory seal.

Nog een heikel punt: Bij mijn tweede retour moest ik iets terugsturen naar een antwoordnummer, op dat kleine doosje staat dan met duidelijke letters ''RETOUR BELSIMPEL'' ik acht de kans hoog dat er vaak een pakket word gepikt als er duidelijk aan het kleine doosje is te zien dat het om een retour gaat van belsimpel..

Het heeft nog een tijd geduurd maar belsimpel heeft beloofd het e.e.a. aan te passen in hun systeem waardoor het niet meer mogelijk zou moeten zijn dat dit nog een keer voor kan komen.

Er is beloofd: - aanpassen terugsturen met antwoordnummer met een neutrale tekst (in plaats van ''belsimpel.nl'' in een herkenbaar doosje
- uitbreiden klantenservice team zodat men beter bereikbaar is
- als iemand beloofd van tevoren de telefoon te controleren (refurbished) dit ook daadwerkelijk te doen
- afstemmen verschillende afdelingen op elkaar

als ''sorry'' heb ik een bosje rozen op de post gekregen, zelf heb ik om niet gevraagd enkel om aanpassen van hun klanten service, zodat niemand anders een maand zonder bruikbare telefoon + abonnement hoeft te zitten

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops