Megekko

Deze winkel is uitstekend! Zelfs in de moeilijkere tijd van het jaar doen ze wat ze zeggen.
Net voor de feestdagen hebben we een nieuw systeem nodig. Ik maak daarbij gebruik van de wenslijst en de bestelkostencalculator.
Ik kom daarbij uit op 3 winkels, waarvan Megekko het grootste deel op voorraad heeft. Ik bestel nog een paar andere onderdelen bij 2 andere webshops, aangezien die een lagere prijs boden.
Nou dat had ik beter niet kunnen doen, winkel 2 laat de volgende dag direct weten niet te kunnen leveren en komt met suggesties met bijbetaling. Hiervoor bedankt en het artikel bij winkel 3 besteld, die overigens wel de volgende dag het eerste onderdeel heeft geleverd dat ik besteld had. Daar hoor ik een paar dagen niets en na contact opgenomen te hebben kunnen ze het niet leveren.
Dus weer geld retour gevraagd en het product bij Megekko besteld ondanks een paar tientjes duurder.
Dat had ik beter direct kunnen doen, gewoon een uur of 2 later een verzendbevestiging en het product de volgende dag in huis.
Deze winkel draait gewoon TOP en ze ondervinden dus ook in deze drukke tijden geen problemen, terwijl anderen gewoon falen.
Ik kan de humor van hun marketingteam ook zeer waarderen. Wanneer je bij binnenkomst in de winkel een lach op je gezicht getoverd krijgt staat de winkel natuurlijk al 1-0 voor. Als ze daarna ook gewoon doen wat ze zeggen is het voor mij een inkoppertje. Dit is mijn nieuwe favoriet, de voorraadindicatie is te vertrouwen en het proces prima te volgen. Nu besteld morgen in huis is ook gewoon zo als het erbij staat.

Goed verpakt met luchtzakken opvulling in een doos die je met een kettingzaag dient te openen. ;)
's avonds besteld, volgende ochtend binnen.
Ik zou het nog wel een ster meer willen geven dan 5.

Scorekaart voor Megekko