AlgemeenZie klantenservice toelichting, eerst wordt je vraag niet gelezen en daarna is het verlenen van een simpele service ze te veel moeite.
KlantenserviceWilde een router bestellen maar op de site stond niet welke versie ze leverden (zijn er 4 van gemaakt onder hetzelfde typenummer). Mailtje gestuurd of ze me konden vertellen welke versie ze verkochten. Eerste keer krijg ik een link terug naar hun site, daar had ik uiteraard al gekeken en stond de informatie niet op. Teruggemaild dat ik hier niks aan had en ik graag wilde weten welke versie ze verkochten. Krijg ik daarop als antwoord dat er nu gratis verzending is op de router, blijkbaar lezen ze de vraag niet eens ofzo. Voor de derde keer gemaild met dat ik alleen maar wil weten welke versie ze verkopen en kreeg toen eindelijk als antwoord dat ze 300.000 artikelen verkopen en geen zin hadden om te gaan checken welke versie de router was. Het staat nota bene gewoon op de doos. Toen maar bij Coolblue besteld waar ze tenminste wel service verlenen aangezien ik daar na 1x mailen gewoon netjes antwoord op mijn vraag kreeg.