Foto de Vakman

Producten waren makkelijk te vinden. Bestellen en betalen ging makkelijk en snel. Had misschien wel een optie willen zien om een opmerking achter te laten voor de bezorgingsdienst. Maar dit ligt denk ik ook meer bij de dienst dan de webshop.

De bezorging zat een beetje tegen. Zondag besteld, zou dag erna geleverd moeten worden. Tussen 21:30 en 22:00 zou deze aan moeten komen. Werd echter pas om 21:45 gebeld dat ze het niet zouden halen. Dag erna zou deze weer tussen 21:30 en 22:00 worden geleverd echter hadden ze weer vertraging en leverde ze pas iets voor 23:00. De dienst waarmee het verzonden werd heet Redjepakketje. Maar ik vind niet dat de webshop hier aansprakelijk voor is, maar de bezorgingsdienst.

Heb in de winkel om advies gevraagd. Kreeg toen uitgebreid uitleg en ze namen daar ook echt de tijd voor. Heb achteraf een kleine defect gehad op m'n LCD schermpje van m'n camera en deze kon ik naar een telefoontje direct omruilen.

Scorekaart voor Foto de Vakman