Kamera Express

De site is makkelijk te bedienen, en mist wat mij betreft niets. Na een tijd te kijken naar een Canon 6D mark II en 24-105 F4 L II besloot ik toch voor de eerste generatie van beide producten te gaan. Het scheelde me meer dan 1000 euro. Na 2 opdrachten en een paar avonden met de 6D en de 24-105 gewerkt te hebben kan ik zeggen dat ze tot nu toe geweldig zijn! De ISO prestaties zijn ontzettend goed, al denk ik dat er nog beter presterende camera's zijn zolang je meer geld neertelt. Vergeleken met m'n 7D is het een gigantische upgrade. En ik ben erg tevreden met de 24-105 L, wát een scherp stuk glas. Eerder schoot ik veelal met een 15-85 3.5-5.6. Een prima lens, maar na 4 jaar nam de vignettering en onscherpte toe. Kamera Express levert een prima product, en ik had 'm natuurlijk de eerste dag na bestellen al binnen.

Over de levering was ik minder te spreken, want de PostNL koerier besloot (ondanks dat het een aangetekend pakket was) de doos met camera en lens buiten naast de groencontainer te leggen... Ik begrijp zeker dat het rond Black Friday/Cyber Monday erg druk was bij de pakketdienst. Maar dit is simpelweg niet acceptabel, dus heb ik maar een klacht ingediend bij PostNL. Gelukkig was het product zelf goed geleverd. Niets miste in het pakket en kon ik dezelfde avond nog foto's maken.

Scorekaart voor Kamera Express