Azerty

Was op zoek naar een toetsenbord en helaas was mijn eerste keuze niet beschikbaar en had de 2de een levertijd van 2 weken. Nummer 3 dan maar, een geweldig toetsenbord zeker. Naast de genoemde voorraad problemen was er één aardige tegenvaller en die kwam in de vorm van de verpakking - een flinke doos met meer padding dan je ooit nodig zou moeten hebben. Het probleem hiermee was echter dat de padding bovenop het toetsenbord was gegooid - wat de onderkant dus helemaal onbeschermd liet, had een stuk beter gekund. Zou er zo weer bestellen maar kritisch kijken naar de verpakking zeker met de duurdere gevoelige electronia.

Eens moet de eerste keer zijn dat er een foutje wordt gemaakt helaas was ik het dit keer, maar de volgende keer ga ik weer naar Azerty.

Verpakking was een bijzonder ruimte stevige doos met meer dan genoeg padding maar deze was enkel aanwezig aan de bovenkant - wat de onderkant helemaal opliet voor mogelijke valschade.
Bezorgen had niet het geduld om te wachten tot ik van de eerste verdieping naar de deur liep - toen vond ik al een 'jammer pakket gemist'.

Snelle reactie met uitgebreide uitleg en vervolgacties.

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen
Azerty Verkoop