AlgemeenAl een tijdje had ik een televisie op het oog en via het Tweakers-forum terecht gekomen bij Apollo. Na een mailtje of er iets aan de prijs viel te doen heb ik de televisie daarna besteld, inclusief een pixelgarantie van 5 jaar.
De website is duidelijk en de communicatie zowel voor als na het bestellen is uitstekend! Klasse!
Na het bestellen is per mail een afspraak gemaakt voor de dag van de levering. Dit ging allemaal zeer vlot (en in het weekend, heel fijn!). De bestelling werd op tijd afgeleverd, het track & trace systeem van verzender Dynalogic is daarbij heel handig.
KlantenserviceWerkelijk waar subliem. De TV die ik had gekocht was uiteindelijk niet helemaal naar mijn zin. Contact opgenomen met Apollo en retouren bleek geen probleem (uiteraard wel aangegeven dat ik de TV met grote zorg heb uitgepakt en al het verpakkingsmateriaal had bewaard). Besproken of Dynalogic de bestelling kon ophalen bij mij thuis (op mijn kosten), dat was geen probleem en werd geregeld. Een dag na het ophalen contact gehad over de TV en weer een dag later stond het aankoopbedrag alweer op mijn rekening. Wauw!
Mocht ik in de nabije toekomst een andere TV gaan kopen dan is Apollo de eerste shop waar ik een kijkje ga nemen!