Coolblue.nl

Site geeft aan dat men tot 4 hoog bezorgd.....voor een koelkast moet je dan wel 2 bezorgers sturen

Koelkast besteld en ondanks de bevestiging dat men voor de afgesproken prijs tot 4 hoog bezorgen kwam er maar 1 bezorger. Hoe kan die ene man een koelkast naar 3 hoog tillen? Ook de oude namen ze niet mee ondat ie z'n eentje was..... belachelijke organisatie achter deze verzending. De arme man maar geholpen maar eerst moeten tekenen voor ontvangst ivm eventuele schade bij hetnaar boven tillen. Oude koelkast bleef op straat staan (ik kon die niet weerbterug naar 3 hoog tillen m'n eentje.

Later mailde ze me dat ze een nieuwe afspraak wilden maken om de oude koelkast op te komen halen. Gemaakt. Echter was de koelkast al dor de gemeente opgehaald voor recycling

Beste,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de levering van je koelkast niet naar wens is verlopen. Het plaatsen van je koelkast en het meenemen van de oude behoren tot de services van Coolblue. Fijn dat de gemeente je oude koelkast heeft opgehaald. Om herhaling te voorkomen, zouden wij graag willen uitzoeken waar het mis is gegaan. Mogen wij jouw gegevens ontvangen op geenglimlach@coolblue.nl

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl