AlgemeenTijdens het plaatsen van de bestelling terwijl je ingelogd bent wordt je adreskeuze overgeslagen. Tijdens mijn eerdere bestelling had ik hierdoor niet door dat ik het naar mijn oude adres liet verzenden. Pas bij een latere bestelling zag ik dat deze informatie wordt overgeslagen doordat er direct naar de onderkant van de bestelpagina wordt gescrold.
VerzendingBij de bestelling had ik op een woensdag om19:28 besteld, maar dit is dag twee dat de bestelling nog niet onderweg is. Op de website staat nog steeds "Vandaag besteld, eerstvolgende werkdag in huis". De klantenservice schuift het af op de bezorger.
Men is daar schijnbaar op de hoogte van de latere levertijden, plaats dan ook een melding op de website dat alle leveringen vertraagd zijn ivm wat dan de reden ook is.
Als je een bestelling geplaatst hebt en de order is nog niet verzonden, dan zou je denken dat deze order nog voor verzending geannuleerd kan worden. Dit kan dus niet. Zodra een order geplaatst is, is deze definitief.