Azerty

Heb via azerty 2 producten besteld in oktober. Een Phanteks case (Phanteks Enthoo Pro M Special Edition) en drie Phanteks (PH-F140MP) fans. Vanwege de lange levertijd werd deze pas in november geleverd. De lange levertijd was al vantevoren bekend. De communicatie hierover was gewoon top en werd van alles op de hoogte gehouden.

Omdat de order iets verlaat was werd voorgesteld om een andere product te nemen of om nog iets langer te wachten. Ik had ervoor gekozen om nog iets langer te wachten. Om ervoor te zorgen dat ik toch alvast iets binnen had stelde de klantenservice voor om de order te splitsen. Dit werd gedaan zodat ik de case alvast binnen had en ermee aan de slag kon gaan.

Dit is zeker iets wat ik goed kan waarderen.

Ik had eerst gekozen om het product op locatie op te halen. Echter bleek de levertijd iets langer dan verwacht te zijn en had ik het verzoek of het product in dat geval naar huis gestuurd kon worden. Dit bleek geen probleem te zijn en over dit kan ik dan niets anders dan lovend zijn.

Klantenservice is top. Zowel per telefoon als mail goed bereikbaar en de communicatie was dan ook top. Ik had per mail contact opgenomen met de klantenservice om te vragen of ze een product dat niet op de site stond alsnog in het assortiment verkrijgbaar was. Dit hebben ze voor mij uitgezocht en voor elkaar gekregen. Ik dan ook niets anders dan een uitstekende beoordeling over de klantenservice geven.

Azerty is zeker een aanrader en goed bereikbaar per mail en telefonisch!

Goedemorgen,

Bedankt voor uw uitgebreide review en de gegeven tip.
Dat waarderen wij zeer.

We zullen dit intern dan ook bespreken om te kijken waar wij onze werkwijze kunnen verbeteren.

Graag tot een volgende keer bij Azerty.

René Jansen
Azerty Verkoop.