AlgemeenBestellen is dankzij de accountmanager een eitje. Als er een product een lange levertermijn heeft, bekijkt hij onmiddellijk waar er sneller kan geleverd worden. Ook qua verscheidenheid in producten is MaxICT een meester, van kleine dingetjes tot het grootste IT-materiaal kunnen zij beschikbaar maken. Misschien één minpuntje is de betaaltermijn, waar we in België een termijn van 30 dagen gewoon zijn, is de betaaltermijn bij hun een stuk korter. Maar overall is Max ICT een ideale leverancier om mee samen te werken, we zijn geen nummer maar worden persoonlijk behandeld, iets wat tegenwoordig eerder een zeldzaamheid is.
VerzendingVoor het laatst bestelde artikel was normaal een levertijd van 3-7 werkdagen voorzien. Na de dringendheid duidelijk te maken, deed de accountmanager er alles aan me het artikel morgen al te kunnen bezorgen.
KlantenserviceWanneer er promoties zijn of artikels gedaald in prijs, word ik op de hoogte gehouden zodat ik ook naar klanten toe betere zaken kan doen. Ideaal wanneer je veel werk voor de boeg hebt, maar toch op de hoogte wil zijn van de veranderingen.