AlgemeenNog in afwachting van bestelde artikelen.
's Middags de bestelling geplaatst om zeker te zijn dat het de volgende dag zou worden afgeleverd. Er was op dat moment een ruime voorraad.
Edit: bestelde artikelen ontvangen.
Voor een tweede achtereenvolgende dag is een zending, ondanks afgeven aflevertermijnen, niet afgeleverd. Twee dagen voor Jan met de korte achternaam op de transporteur gewacht.
Edit: melding van de transporteur ontvangen dat pas de vierde dag geleverd zou worden. Tot mijn verbazing werd het in werkelijkheid op de derde dag vroeg in de avond geleverd.
Om opheldering gevraagd en krijg als reactie dat ik zelf HUN onderaannemer, namelijk de transporteur, moet contacten.
Waar Azerty zegt voor te staan: "Bij ons geldt: afspraak is afspraak", "Voor alles op voorraad geldt: op een werkdag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis" en "We gaan voor relaties, niet voor klanten".
Edit: de klantenservice van Azerty heeft toch nog de moeite genomen om hun onderaannemer te contacten en koppelde naar mij terug dat op de vierde dag geleverd zou worden. Aan hen doorgegeven dat het in werkelijkheid de derde dag is geworden.
Tevens gemeld dat de promotie actie van het spel Assassin's creed: Origins net die voorgaande avond van de MSI-website is verdwenen en dat ik baalde dat ik het spel ben misgelopen. Een reden waarom ik dit moederbord had gekocht.
Reactie was dat het volgens een naaste collega nog kon. Alsof ik een digibeet ben die niet weet hoe een key van een fabrikantensite moet worden opgevraagd. Als bewijs een printscreen naar Azerty gestuurd, en aangeven er wel klaar mee te zijn. Geen zin in een slepende 'welles nietes' gesprek.
De componenten heb ik natuurlijk al in gebruik genomen aangezien ik niet kon wachten. Prima spul, en tot op heden niets mis mee.
Edit: ik krijg net een mail van Azerty binnen dat omruilen mag. Netjes, maar het spul is reeds in gebruik, en pas er voor om nog meer tijd te verspillen aan uitbouwen, inpakken en verzend gereedmaken. Daarna nieuwe artikelen ontvangen en opnieuw computer configureren. Tevens de onberekenbaarheid hoe de afwikkeling bij Azerty gaat geschieden. Ik heb nu werkende artikelen fysiek in mijn bezit, dus neem geen risico en pak het verlies.
Goedemorgen Jake,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
René Jansen