Coolblue.nl

Het bestelproces is prima op orde: Kies het product, kies de methode van betalen (ook het aanmaken van een nieuwe creditcard gaat prima) en de bestelling is gedaan

Coolblue moet echt een keer ophouden met het adverteren van "Voor 23:59 besteld, de volgende dat in huis". Want dat kunnen ze niet waarmaken. Product op zaterdag besteld, zou zondag in huis zijn - zonder dat ik daar iets extra voor hoefde aan te vinken. Op zich een mooie service, als ze die waarmaken. Want als je dan op die dag zelf gaat kijken in Track & Trace, zie je dat de levering van het product is uitgesteld. Zonder reden, uitleg of contact vanuit CoolBlue.

Is er dan echt niets positiefs over de verzending te melden: De doos is blauw en best wel stevig.

De klantenservice kan alleen iets doen als het niet met vervoer te maken heeft. Terwijl dat het gebied is waar het het meeste mis gaat (tenminste, bij mij wel). En dat weten ze ook. En ik begin echt te balen van "Dat is balen dat je je product nog niet hebt ontvangen". Bovendien reageerden ze ook nog eens niet binnen het halve uur wat ze beloven

Beste,

Wat naar om te lezen dat je problemen blijft ervaren met de bezorging van jouw bestelling. Wij kunnen ons voorstellen dat dit ontzettend frustrerend is en dit is dan ook niet de service die jij van ons verwachten mag. Wij hebben afgelopen week inderdaad last gehad van vertraging, door de enorme drukte. Echter is dit niet iets waar jij de dupe van zou mogen worden. Mocht je nog verdere vragen of opmerkingen hebben over deze kwestie, dan kan je een e-mailsturen naar geenglimlach@coolblue.nl

Met vriendelijke groeten,
Coolblue