Art & Craft Nederland

Duidelijke site en je kan bestellen zonder een account aan te maken, wat ik wel waardeer omdat je anders zo'n enorme berg aan accounts overal hebt.

Minpuntje is dat je moet bijbetalen voor het verzekerd verzenden. Volgens mij is de leverancier verantwoordelijk voor de bestelling t/m de levering zelf, maar gezien het hier om een TV van € 2200,- ging heb ik toch maar geen risico gelopen en die € 5,- bijbetaald. Persoonlijk raad ik ze aan om dit mee te nemen in de prijs.

Verzending was via DynaLogic en die hadden het pakket naar de verkeerde distributiecentrum gestuurd. Dit was erg jammer gezien het nu niet meer op zaterdag, maar maandag binnen kwam.
Maandag echter de TV in goede orde ontvangen.

Toen zaterdag het bericht kwam dat mijn TV pas op maandag geleverd zou worden, heb ik een geïrriteerde mail gestuurd naar de leverancier.
Binnen een aantal uur heb ik meteen een reactie gehad van de klantenservice waarin ze begrip tonen voor mijn situatie. Zelf kunnen ze er natuurlijk ook niet al te veel aan doen, maar het spreekt voor ze dat ze snel en netjes reageren.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland