AlgemeenMijn eerste bestelling omvatte een paar condensatoren van het merk Panasonic (stonden op voorraad) en nog wat ander klein spul. Na 2 dagen het pakket mogen ontvangen en het blijkt dat me wat merkloze condensatoren zijn geleverd. Die had ik voor minder dan de helft ook wel van Ebay kunnen halen.
Een berichtje van Conrad aan mij zou een onnodige retourzending hebben kunnen voorkomen. Pro-tip, als je iets NIET op voorraad hebt zet het dan ook gewoon op de site, dan had ik wel een alternatief gezocht.
Al met al niet de beste ervaring bij een eerste bestelling.
Verzending is voor hedendaagse begrippen wat aan de trage kant.
KlantenserviceIk heb geprobeerd de klantenservice te bellen maar zijn met geen mogelijkheid telefonisch te bereiken. Toestel gaat nog niet eens over.
Beste Thijs, u heeft helemaal gelijk. Dat hoort niet en is niet correct van ons. Normaal gesproken bieden wij een alternatief aan waarvoor de klant dan zelf wel of niet kan kiezen. Vermoedelijk is er bij dit product iets in ons systeem verkeerd gegaan waardoor het als gelijkwaardige vervanger is gezien en het automatisch verzonden is. Excuses voor het ongemak.