AlgemeenDe website is goed bereikbaar en overzichtelijk de enige opmerking die gemaakt kan worden is dat het product op voorraad was, vervolgens een levertijd van 5 -7 werkdagen lijkt te hebben om vervolgens de volgende dag geleverd te worden.
VerzendingSnel ontvangen maar ......................
De doos die de fabrikant gebruikt is ongeschikt voor het product een magnetron van ruim 15 kilo. Omdat logistieke medewerkers dozen ruw kunnen behandelen waren de beide handvatten uitgescheurd en was linksonder de doos een kleine vervorming. Dit bleek een grote impact te hebben op de magnetron en in het frontpanel zat een flinke deuk. Beter was geweest de doos op dat moment te weigeren.
Toen ik de 2de zending ontving was deze doos onbeschadigd maar door kleine verschillen kreeg ik de indruk (zoals het ontbreken van de aftekenmal) dat de 1ste zending reeds een retour product was)
In eerste instantie kreeg ik foutieve informatie over op welke wijze waarop het pakket kon worden geretourneerd namelijk omwisselen bij ontvangst. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren maar informeer de klant niet pas als deze zelf de servicedesk opbelt !
Het pakket moest dus geretourneerd worden via een PostNL-punt en laten we wel wezen een doos van de afmetingen 40x44x64 cm en 17 kg is niet makkelijk te vervoeren voor de meeste mensen.