AlgemeenDe reactie van plasmavisie is dikke bullshit. De tv had wel degelijk branduren. Hoe kan deze anders wegens een defect gerepareerd moeten worden. Ons is nooit verteld dat er onderzoek is gedaan en de uislag is nooit gecommuniceerd. Als je een 2e hands tv verkoopt als nieuw heb je maar een nieuwe te leveren. Terug betaling heeft ruim langer geduurd dan de beloofde 2 weken. Pas na inmenging rechtsbijstand is er betaald!! Nu wordt er een mooi verhaal opgehangen door de firma omdat ze donders goed weten dat ze fout zitten. DENK GOED NA VOORDAT JE MET DEZE ZEER ONPROFFESSIONELE ORGANISATIE IN ZEE GAAT!!!!! LET OP!! Dit bedrijf VERKOOPT 2DE HANS TV'S ALS NIEUWE!!!
Dit is werkelijkwaar het meest slechte bedrijf wat je je maar kunt voorstellen!! Ik had een 55 inch samsung TV besteld. Levering ging volgens afspraak. Na 10 maanden kwam er een defect aan de TV en toen begon het gezeik! Ik moest de TV laten repareren door een erkend reparateur. Na het doorgeven van het serienummer bleek het een 2E HANDS TV te zijn!!!! De repatateur overhandige mij de originele aankoopbon en de eerdere reparatie bon. Plasmavisie speelde de vermoorde onschuld en kwam met een half bakken oplossing!! Extra garantie op een TV die in 1 jaar tijd al 2 keer kapot was geweest. Na veel op en neer gemail na Plasmavisie de stelling in dat zij er niks aan konden doen en dat de TV opgehaald werd en ik zou het aankoopbedrag retour krijgen. Er werd mij verteld dat plasmavisie n.a.v. de hele situatie nooit meer zaken met mij wilde doen!! Voor het retour krijgen van het aankoopbedrag heb ik uiteindelijk een rechtsbijstand verzekering in moeten schakelen.
Het enige wat bij deze firma goed gaat is het verzenden
KlantenserviceDENK GOED NA VOORDAT JE MET DEZE ZEER ONPROFFESSIONELE ORGANISATIE IN ZEE GAAT!!!!! LET OP!! Dit bedrijf VERKOOPT 2DE HANS TV'S ALS NIEUWE!!!
Beste, u heeft aangegeven in de mail dat u in het verleden al meerdere TV's heeft gekocht bij ons en dat u daar helemaal tevreden mee was zonder problemen. Wij hebben deze klacht niet genegeerd en er alles aangedaan om het netjes op te lossen. U meld een storing bij ons. Daarop is er een monteur geweest bij u. Deze kwam met de melding aan u dat de TV al eerder was gerepareerd. U heeft toen met een collega gebeld en deze was ook verrast hierover. Deze heeft u alles uitgelegd en dat wij alles nieuw binnen krijgen en dit uit zou zoeken. U had er na deze uitleg alle begrip voor en vroeg om een ruimhartige compensatie. Mijn collega heeft u aangeboden 5 jaar garantie te geven op de TV. U wilde dit niet (en u noemt dit in deze review aan halfbakken oplossing) en toen is er u verteld dat wij de TV dan gewoon netjes terug nemen en terug gaat naar onze leverancier hier in Nederland. Dat vond u ook een nette oplossing. Na 2 dagen al een mail dat u uw geld nog niet had. Daarna een mail dat u het naar rechtsbijstand zou overdragen. U had uw geld gewoon na 14 werkdagen retour. TV is hier op 25 oktober binnen gekomen en op 10 november was het geld bij u terug. Het blijkt dat de TV bij onze leverancier een DOA was en als nieuw niet aanging en deze gerepareerd was en daarna weer terug gegaan is op de markt en bij ons is terecht gekomen. De TV heeft nog nooit aangestaan en had 0 branduren. De TV was dus wel helemaal nieuw maar zat een nieuwe voeding in. Wij hadden hier echt geen weet van ( u noemt dit in deze review de vermoorde onschuld) Maar wel onze welgemeende excuses voor het ongemak en hebben het juist wel professioneel opgelost. Wat is volgens u fout en onprofessioneel dat wij eerst een aanbieding doen en vervolgens de TV netjes terug nemen.
Hierbij nog een reactie op uw reactie. Waarom maakt u er nu ineens zo'n ophef over? U heeft meerdere toestellen bij ons gekocht en allemaal was dat helemaal top in orde en wij hebben bij deze netjes de TV opgehaald en geld terug gestort dus snappen wij niet uw acties bij deze want het is uitstekend afgehandeld. Het is allemaal netjes te lezen in de email correspondentie met u, maar dit zullen wij uiteraard niet publiceren. Als u nog steeds niet tevreden bent met alles waarom neemt u dan geen contact op met onze klantenservice i.p.v. hier een discussie aan te gaan en op een kinderachtige manier op onze Facebook pagina bij elk bericht of plaatsing deze review te kopieeren en 20 keer neer te zetten onder elk bericht van ons op Facebook en andere review sites. Dat vinden wij zeer onvolwassen. Wij weten zeker dat wij alles zo goed mogelijk hebben opgelost. U staat vrij om ons te bellen.
Het Plasmavisie team