Azerty

Op het moment van bestellen was alles ruim voorradig (in eigen magazijn) en zou de levertijd 1 dag zijn. De volgende dag bleek de processor niet in het eigen magazijn de liggen maar wel bij de leverancier, waardoor de levertijd naar 2-3 dagen ging. 2 dagen later bleek dat het ook niet bij de leverancier voorradig was en ding de levertijd naar 10 dagen. Daarna is de voorradigheid status diverse keren gewijzigd op de site waardoor de levertijd ook iedere keer verschilde van 2 dagen tot 10 dagen. Na 2 weken wachten stond er in eens op de site dat de levertijd onbekend was. Hierop mail gestuurd met de vraag hoe dit kan. Kreeg zeer beknopte reactie dat ze afhankelijk zijn van de leverancier en er ook niks aan kunnen doen. Vervolgens heb ik de overige artikelen laten versturen en de processor afbesteld en mijn geld terug gevraagd. Precies de zelfde processor bij een andere web winkel besteld en volgende dag in huis.

Je krijgt ook geen mailtje dat de bestelling vertraging oploopt, dit moet je zelf maar opzoeken en uitzoeken op hun site. Erg slechte zaak en ik bestel hier dus ook niet meer.

Ze nemen geen enkele verandwoordelijkeheid en niet hun best om iets op telossen. Oh wacht je al 2 weken tja kunnen wij niks aan doen, ligt aan de leverancier. Vanuit zichzelf zouden niet even contact opnemen dat het iets langer gaat duren en wat de klant dan zou willen. Totaal niet klant gericht.

Goedemorgen Aad,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.

René Jansen

Scorekaart voor Azerty