CameraTools

Ik had bij cameratools een Nikon D-850 camera besteld die ondanks de wachtlijst kort na introductie van de camera onverwacht snel geleverd werd. Voor mijn oude camera kreeg ik een goede inruilprijs terug. Voor en na de aankoop werd ik prima geadviseerd door uiterst vriendelijk en deskundig personeel. Ik koop mijn fotoapparatuur hier al jaren en kan de zaak zonder voorbehoud aanbevelen aan amateurs en professionals!

Direct na de introductie van de Nikon D-850 camera was er wereldwijd een enorme wachtlijst. Desondanks werd de camera binnen een paar weken geleverd, veel eerder dan verwacht. Super!

Kort na aankoop bleek er een technisch probleem te zijn met de camera. Hierop werd snel en slagvaardig gereageerd per email met tips om het probleem op te lossen. Toen dat niet mogelijk bleek werd de camera opgestuurd voor reparatie. In de tussentijd kreeg ik een leencamera ter beschikking. Met een week was mijn camera terug en sindsdien functioneert hij optimaal. Goede after sales ondersteuning!

Scorekaart voor CameraTools