Azerty

Overzichtelijke site, goed aanbod. Redelijke prijzen. Koop er al 7 jaar spul. Ze krijgen ongeveer 50% van mijn order volume (dat klinkt meer dan het is :-P), simpelweg omdat niks eeuwig is en leveranciers soms verdwijnen en ik daarvoor bij voorbat een goede backup moet hebben. Maar geen reden om ze te wantrouwen.

Ze ondersteunen Pakjegemak, wat voor mijn een vereiste is om een voorkeurs winkel te zijn in deze dagen. Zelfs toen recentelijk een NAS net voor mijn koop door iemand anders gekocht was, en hun normale leverancier het niet op voorraad had (week levertijd) had ik het product een dag later dan origineel verwacht. Zonder enige verdere problemen.

Altijd binnen een dag reactie via e-mail, niks op aan te merken. Als je nog beter wil worden, zou het interessant zijn om te weten wie de DS918+ NAS via een ander kanaal heeft besteld. Ik was namelijk prettig verrast dat er zo snel voorraad verscheen terwijl er een week levertijd zou zijn. Ik snap dat afwijkende orders een geval apart zijn ;-)

Scorekaart voor Azerty