ALTERNATE.nl

Op de 25e heb ik een product besteld bij alternate. Hierbij ging het om een redelijk groot bedrag, 3 dagen laten krijg ik een mail dat de order is geannuleerd en tevens ook het geld word terug gestuurd? We krijgen dus nu het geld pas over 5 dagen, en tevens ook geen product.

Alternate had zijn product met volle trost op voorraad staan en boven aan de google shopping advertenties, ze waren een van de weinige die dit product voor z'n lage prijs verkochten. Het blijkt dus dat alternate het product "vergeten" was uit de schappen te halen, en als volg dat ik voor minimaal 7 dagen me geld kwijt ben.

Heb hiervoor gebeld, maar zelfs geen enkel excuus of sorry gekregen. "dit soort gevallen gebeurd nou eenmaal" zei een werknemer.

Ik kon daar in tegen een klacht mail sturen voor een compensatie (Op mijn eigen verzoek voor een compensatie). Maar ik word liever niet afgezet naar een mail adres, om vervolgens een heel verhaal te typen zonder enige service of goede bediening.

Ik zie online dat er meer van dit soort fratsen gebeuren, mijn tip zou zijn: " Bel eerst of ze het product wel echt hebben", maar ja.. omdat bij elk product te doen, kan je net zo goed een andere webshop zoeken =)

Scorekaart voor ALTERNATE.nl