AlgemeenWilde ondanks een mindere eerste ervaring (Zie verzending) zojuist een Amerikaanse Koelkast bestellen. Kon ik opeens niet meer met PayPal betalen ???
Ik ben toch echt niet van plan om meer dan duizend euro te gaan ideal-en. Veel meer dan dat of creditcard bieden ze helaas niet, dus helaas geen glimlach meer voor Coolblue !
Ik betaal óf bij levering óf per PayPal en anders niet. Mij zijn ze als klant nu echt kwijt.
Ik kreeg ik bij Coolblue tot 3 KEER toe een gebruikt/defect apparaat toegestuurd. Niet grappig om elke keer weer naar het postkantoor te moeten.
Gelukkig met Paypal betaald, dus maakte me niet teveel zorgen om m'n geld.
Retourneren ging verder snel en probleemloos.
Uiteindelijk het artikel maar bij de concurrent gekocht waar het wel in 1 x goed kon.
Ondanks mijn duidelijke opmerkingen dat ik een gebruikt exemplaar had ontvangen (Vieze vingers/gekreukte handleidingen met vingervlekken/Mankementen) kreeg ik daarna gewoon nog 2 x een gebruikt exemplaar opgestuurd...
(Waarschijnlijk reeds geretourneerde producten, gezien ze defect waren/onvolkomenheden hadden).
Geen PayPal meer...
Beste meneer.mevrouw,
Wat onwijs vervelend om te zien dat je ons als zodanig negatief hebt ervaren. Dat is heel teleurstellend om te lezen. We kunnen ons voorstellen dat het gemis van PayPal een factor hierbij is.Uit onze klantgegevens blijkt echter dat er veel vaker voor een creditcard betaling wordt gekozen dan voor PayPal. Vandaar dat we deze beslissing hebben genomen. Verder, is het ook jammer om te zien dat de levering van de koelkast zo vaak mis is gegaan. Hiervoor dan ook onze excuses. We hopen een toekomst een betere ervaring te kunnen leveren, opdat we je vaker terug kunnen zien.
Coolblue