AlgemeenIn 2015 een laptop gekocht bij Paradigit in Breda. Ik was toen zeer te spreken over de manier waarop ik ben geholpen in de winkel en was dan ook erg tevreden over mijn laptop afgelopen twee jaar. Eind augustus ging mijn laptop kapot, ik had hem verzekerd dus ik kon hem via Paradigit laten repararen. Hier begon de ellende, zie kopje klantenserivce.
KlantenserviceMijn klacht gaat over de reparatieduur van mijn laptop bij Paradigit. Op donderdag 31 augustus heb ik deze naar de winkel in Eindhoven gebracht. Ik had hem ook kunnen opsturen, maar omdat ik hem zo snel mogelijk terug wilde was het volgens de klantenservice sneller om hem direct naar de winkel te brengen.
Dat ik mijn laptop een aantal weken kwijt zou zijn was van te voren duidelijk. Er werd gezegd dat een reparatie circa 4 weken zou duren. Dit termijn is inmiddels al verdubbeld. Frustratie zit vooral in het feit dat ik op geen enkel moment op de hoogte gebracht ben over de duur van de reparatie. Op 5 september was mijn laptop binnen bij de externe service partner en vandaag op 25 oktober is deze nog steeds in reparatie.
Ik had een totaal andere verwachting van de (klanten)service van Paradigit, omdat ik tevreden was over mijn eerste ervaring in de winkel. Ik heb meerdere malen moeten mailen voordat ik een reactie kreeg. Ik kreeg reacties als : "een andere college heeft de mail vast over het hoofd gezien." Met volgens een reactie op mijn klacht/vraag waar ik niet veel wijzer van werd. Dat het bedrijf wacht op reparatie onderdelen kan ik ook zien in de serviceportal. De externe service partner weet waarschijnlijk gewoon wat de levertijden hiervan zijn en wanneer de onderdelen dus binnen zouden komen. Paradigit had dit kunnen opvragen en mij verder kunnen informeren. Ik ben nu dagelijks op de website aan het kijken of er enigzins verandering in zit..
Ik ben nu bijna twee maanden verder en ik heb nog steeds mijn laptop niet terug, echt ronduit belachelijk.