Kamera Express

Het personeel in de winkels van Kamera Express maakt tijd voor je. Daarnaast zorgen ze dat je product vanuit een ander magazijn wordt overgebracht binnen een half uurtje tijd en kan je wachten onder het genot van een bakje koffie en een gezellig praatje. Fijne service!

Top!

Ik vond de service prettig. Het personeel was aardig, weet van verkopen maar geeft je ook wel de ruimte eigen keuzes te maken. Ik vind het personeel niet storend opdringerig, wat ik als prettig ervaar. Het is namelijk vaak een grote en dure aankoop en uiteindelijk moet je daarin een beslissing kunnen maken die goed voelt voor jou. Ik voel me zelf persoonlijk in andere winkels snel onder druk gezet, waardoor ik misschien een keuze maak waarin ik teveel beïnvloed was. Het personeel van Kamera Express adviseert, geeft je extra kennis, maar dit is dus niet storend. Ik heb al voor de tweede keer een DSLR gekocht via Kamera Express.

Scorekaart voor Kamera Express