AlgemeenOp 7-10 heb ik via belsimpel.nl een IPhone 7 plus besteld. De bestelling en de aanvraag van het nieuwe abonnement verliep zonder problemen.
De telefoon zou zondag 8-10 geleverd worden en ik kreeg via belsimpel keurig een track en tracé code toegestuurd.
Vanaf zondagochtend heb ik de track en trace in de gaten gehouden. Gedurende de dag werd de levertijd gewijzigd naar maandag 9-10, vervelend maar kan gebeuren!
Zondagavond laat besloot ik even te kijken rond welke tijd mijn telefoon de volgende dag geleverd zou worden. Tot mijn grote verbazing zou het toestel al geleverd zijn, inclusief kopie van een handtekening! Ik heb meteen om 22.30 uur telefonisch contact gehad met belsimpel. De medewerkster die ik sprak was erg vriendelijk en behulpzaam en adviseerde me om de volgende ochtend weer contact op te nemen met de klantenservice.
Zo gezegd zo gedaan.
Om een lang verhaal kort te maken; belsimpel heeft onderzoek gedaan naar mijn pakket bij PostNL. Gedurende het onderzoek ben ik via mail uitstekend op de hoogte gehouden en alle klantenservice medewerkers die ik gesproken heb waren behulpzaam en dachten mee.
Nu, twee weken later, heb ik bericht gekregen over een vervangend toestel.
Top!
Zie hierboven!
KlantenserviceDe klantenservice is absoluut top. Ik heb geen enkele medewerker getroffen die niet meedacht en werd via mail uitstekend op de hoogte gehouden van stappen die door belsimpel gezet werden.