Algemeen4 producten besteld op een donderdag. Aangegeven dat ik maandag alles wilde ontvangen. Alles was op voorraad tijdens het bestellen. Krijg maandag een email dat er een product niet op voorraad was. Zou woensdag binnenkomen (dus 6 dagen na plaatsen bestelling). Krijg woensdag mail dat dit donderdag werd. Donderdag mail dat het vrijdag wordt en de zaterdag pas geleverd kan worden. Geloof er natuurlijk niets van. Na enig mail contact gevraagd om dat ene onderdeel te annuleren maar dit kan niet (service???), waardoor ik de rest ook niet kan ontvangen. Frustrerend, zit al 1 week te wachten en wordt dus nog langer.
VerzendingZeer slecht. Kingston ddr4 geheugen zou 1 dag na bestelling geleverd worden, na 7 dagen nog steeds niet en dit worden minimaal 9 dagen. Edit: gisteren (19-10) te horen gekregen dat ik het product toch kon annuleren. Dit dan ook gedaan zodat ik de overige onderdelen wel krijg en het werkgeheugen ergens anders kan kopen.
KlantenserviceKlantenservice is oke. Snel antwoord met excuses en uitleg, maar biedt dan een oplossing. Zelf voorgestelde oplossing wordt niet gehonoreerd.