Max ICT B.V.

Eerlijk gezegd had ik NIET verwacht dat het geleverd zou worden, omdat de prijs absurd laag was, ik dacht weer een systeem foutje. Ipv 2700 (7980xe + Asus Extreme VI) was het 1883 euro. Tot mijn verbazing werd het bezorgd en nog eens op tijd. Vorige jaar had ik bij hun ook extreem goedkoop geheugen besteld, maar die kwam 1 week later dan aangegeven.

Op het moederbord zat een kleine krasje, deze heb ik z.s.m. d.m.v. email aangegeven met een foto als bijlage. Ik wilde zelf niet omruilen, kan niet zonder pc zitten, vroeg om een vervangende kapje. Dit was niet mogelijk en boden me 40 euro (7%korting) of omruiling aan. Dat vond ik wel netjes van ze.

Klantenservice reageerde bij de eerste reply pas na 1 dag. Daarna was het binnen 2 uur. De chat vond ik wel matig, omdat de response pas een antwoord was op mijn vraag. Ik heb liever, wij gaan het even uitzoeken, heeft u geduld. Dan weet ik dat het gezien is.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops