AlgemeenDe website is duidelijk en werkt goed. Producten zijn makkelijk te vinden, en het bestelproces is makkelijk te doorlopen. Wel punten aftrek vanwege de toeslag die ze vragen voor de verschillende betaalmethoden, zelfs gangbare zoals iDeal.
VerzendingIk had in totaal vier dezelfde reepjes RAM besteld, verspreid over twee bestellingen met zo'n 12 uur tussen de bestellingen. Voorraadindicatie was bij beide bestellingen 1000+ bij hun externe leverancier. Eerste werd geleverd, maar was niet wat ik had verwacht: ik had Supermicro RAM besteld maar kreeg twee losse Samsung DIMMs in een ad-hoc generiek doosje zonder enige indicatie dat het Supermicro getest was oid. De DIMMs stonden ook niet op de QVL lijst op de Supermicro site. Ik had hier wel de toevoeging "komt uit een bulkverpakking" verwacht. De tweede bestelling is nooit gekomen, en pas na dagen bellen met de klantenservice bleek dat die ook nooit meer zou komen: ondanks de 1000+ voorraad was het blijkbaar toch opeens op en niet meer leverbaar.
KlantenserviceVanwege problemen met de levering diverse malen met de klantenservice contact gehad. Zo'n vijf keer kreeg ik de belofte dat er contact met me zou worden opgenomen zodra ze het hadden uitgezocht, maar dat is nooit gebeurd. Beloften om de wel geleverde maar niet kloppende spullen kosteloos retour te mogen sturen werden niet nagekomen. Pas nadat ik dit aangaf, kreeg ik dagen later een retourlabel. Toen had ik de boel zelf al opgestuurd.