AlgemeenAcht dagen geleden een aankoop gedaan voor een MSi GS63VR.
Levering binnen gestelde tijd. Communicatie via email helder.
Goed ingepakt en levering binnen de gestelde termijn. Ik kon het product bij afhaalpunt afhalen.
KlantenserviceNa 8 dagen startte de laptop niet meer op. Gezien mijn IT achtergrond heb ik heel wat MSI forum afgereisd, om eerst zelf een oplossing te vinden helaas zonder resultaat. Vervolgens ben ik mijn auto ingestapt en richting Alternate gereden.
Na gesprek met de medewerker op locatie bleek het om een DOA product te gaan. Ze zouden de laptop checken en dit zou 15 minuten duren. We waren 1,5 uur verder en niemand die mij iets vertelde. Ik moest zelf navragen waarom het checken zo lang duurt. Een en al drama.
Ik zou een nieuwe krijgen. Ik natuurlijk de auto instappen en 10 minuten later wordt gebeld met de melding dat ik de Inpak doos ook moest opsturen, anders konden ze de product niet terugsturen als DOA naar MSI. Ik kreeg een verzendlabel en kon daarmee de inpak doos opsturen. Vervolgens wordt er gebeld door een medewerker of ik het product wilde ophalen of opsturen. Ik was heel blij en hoopte dat ik het product binnen 2 dagen zou ontvangen. Ik had in de tussentijd naar de voorraad gekeken en op de site stond een levertijd van 1 werkdag.
Ik heb het product niet ontvangen en na bellen met klantenservice bleek dat het product een levertijd van 5 werkdagen heeft. Als ik niet had gebeld kwam ik hier ook niet achter. Ik heb me erbij neergelegd. Ook kom ik net achter dat de laptop bij bol en wehkamp €100 goedkoper is. Nu baal ik helemaal.
Voor mij nooit meer alternate, ondanks het feit dat ik al 5 jaar klant bij hun ben.